Mauritius är det perfekta resmålet för romantiker
Med enastående vita sandstränder och kristallklart vatten, en resa till Mauritius lovar en speciell upplevelse. Mauritius är en skattkista av upplevelser. Ta en båt och snorkla över rev fyllda med färglada fiskar eller spela golf på utmanande golfbanor. Det finns en mängd olika saker att göra på denna underbara ö. Bo på ett av våra hotell i Mauritius och låt oss skapa den perfekta romantiska semestern för er.

 
10 nätter all-inclusive på Mauritius
Casuarina Resort & Spa*** Tropical Attitude***

fr. 16.900:- fr. 18.800:-

.

.

3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter all-inclusive på Mauritius.
Dubai & Mauritius
fr. 18.500:-
 

Golfspelare? Spela i Dubai och Mauritius. Du kan checka in två väskor som tillsammans väger max 40 kg och vi har fler hotell på Mauritius som erbjuder gratis greenfee.

 

ERBJUDANDE (spara 800:-/person)
Bokar ni resan Dubai & Mauritius, kommer vi att uppgradera dig från standardrum till privilegerum på Casuarina Resort. Boka nu. Begränsat antal rum. Gäller endast för nya bokningar.

 


 

Vackra stränder
Mauritius erbjuder milslånga vackra stränder. En av de längsta sträckorna finner ni på på Belle Mare - obefläckade vit sand som verkar fortsätta för evigt. Le Morne och Tamarin med sina vattenfall är fina och populära för surfing. Flic en Flac’ s sand är kantad med casuarinaträd, och i sydöst är Blue Bay ett populärt badställe. Missa inte den lilla viken Pereybere, en bra plats för ett dopp i det blå havet.
 
Varför resa med oss?

● Deluxe Vacations erbjuder flexibilitet med reguljärflyg där man själv väljer res datum, hur länge man vill stanna etc.
● Vi har resor varje dag - året om!
● Vi satsar tid & intresse på våra kunder, skräddarsyr resan enligt era önskemål och är flexibla inför era resedrömmar.
● Genom vår erfarenhet och våra samarbetspartners på resmålen ger vi er den bästa servicen!
Vi är inte billigast – men vi är bäst!